Tamara Plec

Tamara Plec

Voditeljica Pododsjeka za održavanje i promet
OCJENA KORISNIKA
1
1osvrt

Koja su pravila komentiranja?

Javni službenik (državni službenik) se ocjenjuje u kategorijama učinkovitost/stručnost, kvaliteta obavljenih poslova, vrijeme čekanja/poštivanje roka.

Zabranjeno je: vrijeđati, omalovažavati, uznemiravati zbog rasne, vjerske, nacionalne ili etničke pripadnosti, jezika, podrijetla, boje kože, seksualne orijentacije, rodnog identiteta, invaliditeta ili kakvih drugih osobina, kršiti ljudska prava ili važeće zakone. 

Opišite Vaše iskustvo s javnim službenikom. Ocjenjuju se tri kriterija. Ocjenjivanje se vrši klikom na liniju koja je podijeljena na 10 segmenata — od 0.5 do 5. Da bi ocjena bila vidljiva, minimalna ocjena koju dodijelite službeniku mora biti 1. Ako je za neki kriterij dodijeljeno 0.5, ukupna ocjena neće biti vidljiva

OSVRT KORISNIKA

5
0%
4.5
0%
4
0%
3.5
0%
3
0%
2.5
0%
2
0%
1.5
0%
1
100%
  Showing 1 review
 1. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  Nerado dajem loše ocjene javnim službenicima, ali ovaj put doista moram reagirati. Tim više što se isti postupak i način (ne)rješavanja problema koji je u nadležnosti Upravnog odjela za urbanizam, investicije i razvojne projekte u Gradu Puli ponavlja već godinama i apsolutno ne rješava. Radi se o Tamari Plec iz Upravnog odjela za urbanizam, investicije i razvojne projekte Grada Pule. Jedini odgovor koji mi gđa Plec nudi je: Ne znam, Imam ja puno drugih problema, Zovite Herculaneu, Nemam ja vremena, Idući tjedan sam na godišnjem pa gnjavite nekog drugog,.. i sl. Nezamislivo je da plaćamo ovakve službenike koji bi trebali biti dostupni, stručni i profesionalni jer predstavljaju Grad. Cijena komunalija je skočila za 30%, a kvaliteta usluge je ostala ista ili postala još lošija (ako je to uopće moguće!). Jako sam nezadovoljna i osjećam se nemoćno i frustrirano!
  0

  0

  Već ste glasali!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Učinkovitost | Stručnost0 Kvaliteta obav­ljenih poslova0 Vrijeme čekanja | Poštivanje roka0

Preostaje 4000 znakova za unos.

Zahvaljujemo na vašem osvrtu! Osvrt će biti vidljiv nakon provjere sustava.
VRH