Jaganjac Kerima

Jaganjac Kerima

Gradski ured za obnovu, izgradnju, prostorno uređenje, graditeljstvo
OCJENA KORISNIKA
1.8
2osvrta

Koja su pravila komentiranja?

Javni službenik (državni službenik) se ocjenjuje u kategorijama učinkovitost/stručnost, kvaliteta obavljenih poslova, vrijeme čekanja/poštivanje roka.

Zabranjeno je: vrijeđati, omalovažavati, uznemiravati zbog rasne, vjerske, nacionalne ili etničke pripadnosti, jezika, podrijetla, boje kože, seksualne orijentacije, rodnog identiteta, invaliditeta ili kakvih drugih osobina, kršiti ljudska prava ili važeće zakone. 

Opišite Vaše iskustvo s javnim službenikom. Ocjenjuju se tri kriterija. Ocjenjivanje se vrši klikom na liniju koja je podijeljena na 10 segmenata — od 0.5 do 5. Da bi ocjena bila vidljiva, minimalna ocjena koju dodijelite službeniku mora biti 1. Ako je za neki kriterij dodijeljeno 0.5, ukupna ocjena neće biti vidljiva

OSVRT KORISNIKA

5
0%
4.5
0%
4
0%
3.5
0%
3
0%
2.5
0%
2
50%
1.5
0%
1
50%
  Prikazano 2 komentara
 1. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  Gospodja Kerima je samo jos jedna koja je zaposlena u Uredu za prostorno uredenje u Zagrebu na voditeljskoj poziciji i koja ce skliznut ispod stola sa stolice od nerada, a sve u zelji da samo doceka mirovinu na ovoj poziciji i da prezivi na toj poziciji do tad. Kada smo zaprijetili medijima i da cemo ici kod njezinih nadredenih, prvi put se ispravila na stolici. Voditeljica koja to nije, uzasno ne strucna, bez volje za rad, djelatnicima nije nikakav autoritet i doslovno kada dodete u Ured za prostorno uredenje u Novi Zagreb mozete na svoje oci vidjeti jednu ogromnu nakupinu neradnika i nestrucnih ljudi koji nemaju osjecaj da bi Grad Zagreb procvjetao samo da se oni trgnu i krenu radit.
  57

  3

  Već ste glasali!

  Odgovori
 2. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  osrednja
  3

  1

  Već ste glasali!

  Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Učinkovitost | Stručnost0 Kvaliteta obav­ljenih poslova0 Vrijeme čekanja | Poštivanje roka0

Preostaje 4000 znakova za unos.

Zahvaljujemo na vašem osvrtu! Osvrt će biti vidljiv nakon provjere sustava.
VRH