Stela Korenika

Stela Korenika

Zavod za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu kirurgiju
OCJENA KORISNIKA
2
1osvrt

Koja su pravila komentiranja?

Javni službenik (državni službenik) se ocjenjuje u kategorijama učinkovitost/stručnost, kvaliteta obavljenih poslova, vrijeme čekanja/poštivanje roka.

Zabranjeno je: vrijeđati, omalovažavati, uznemiravati zbog rasne, vjerske, nacionalne ili etničke pripadnosti, jezika, podrijetla, boje kože, seksualne orijentacije, rodnog identiteta, invaliditeta ili kakvih drugih osobina, kršiti ljudska prava ili važeće zakone. 

Opišite Vaše iskustvo s javnim službenikom. Ocjenjuju se tri kriterija. Ocjenjivanje se vrši klikom na liniju koja je podijeljena na 10 segmenata — od 0.5 do 5. Da bi ocjena bila vidljiva, minimalna ocjena koju dodijelite službeniku mora biti 1. Ako je za neki kriterij dodijeljeno 0.5, ukupna ocjena neće biti vidljiva

OSVRT KORISNIKA

5
0%
4.5
0%
4
0%
3.5
0%
3
0%
2.5
0%
2
100%
1.5
0%
1
0%
  Prikazano 1 review
 1. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  Kontekst: Radilo se o skupljanju dokumentacije za operaciju i administrativnu pripremu u bolnici. Ne može se reći da Stela Korenika ne radi svoj posao. Ali od nje morate izvući svaku informaciju. Na e-mailove odgovara jednosložno, često samo jednom rečenicom. Ostavlja se dojam da im smetate ili da ste glupi jer imate pitanja ili ne znate stvari. Bila je borba s njom razjasniti i pripremiti sve za operaciju. Moglo je biti puno brže i učinkovitije da je gospođa Korenika odvojila vrijeme i napisala više od jedne rečenice u svojim mailovima. Tako smo proveli nekoliko dana šaljući e-mailove naprijed-natrag umjesto da se bavimo cijelom stvari u jednom e-mailu u jednom danu. Ton joj je bio potpuno neprofesionalan, kao da ju je osobno uvrijedilo što sam nju uopće kontaktirao.
  0

  0

  Već ste glasali!

  Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Učinkovitost | Stručnost0 Kvaliteta obav­ljenih poslova0 Vrijeme čekanja | Poštivanje roka0

Preostaje 4000 znakova za unos.

Zahvaljujemo na vašem osvrtu! Osvrt će biti vidljiv nakon provjere sustava.
VRH