Nataša Tomić

Nataša Tomić

OCJENA KORISNIKA
1
1osvrt

Koja su pravila komentiranja?

Javni službenik (državni službenik) se ocjenjuje u kategorijama učinkovitost/stručnost, kvaliteta obavljenih poslova, vrijeme čekanja/poštivanje roka.

Zabranjeno je: vrijeđati, omalovažavati, uznemiravati zbog rasne, vjerske, nacionalne ili etničke pripadnosti, jezika, podrijetla, boje kože, seksualne orijentacije, rodnog identiteta, invaliditeta ili kakvih drugih osobina, kršiti ljudska prava ili važeće zakone. 

Opišite Vaše iskustvo s javnim službenikom. Ocjenjuju se tri kriterija. Ocjenjivanje se vrši klikom na liniju koja je podijeljena na 10 segmenata — od 0.5 do 5. Da bi ocjena bila vidljiva, minimalna ocjena koju dodijelite službeniku mora biti 1. Ako je za neki kriterij dodijeljeno 0.5, ukupna ocjena neće biti vidljiva

OSVRT KORISNIKA

5
0%
4.5
0%
4
0%
3.5
0%
3
0%
2.5
0%
2
0%
1.5
0%
1
100%
  Showing 1 review
 1. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  gospođa je jako bahata i indolentna, kada ju se pita za informaciju, čas ima glas 10-godišnjakinje ( hihotenje-kada ju se ulovi u neznanju ) , a za minutu preobrazba s velebnim egom ( možda više frizure nego pameti koliko sam uspio primjetiti ), neinformirana, loše interpretira informacije ( rečeno mi je tako i sl. ) a kamoli Zakone, bolje bi bilo da kuha kave po odjelima, jer ovako nema od nje nikakve koristi, vidim sad da je i prije imala sličnih problema!
  Razina usluge za -1
  0

  0

  Već ste glasali!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Učinkovitost | Stručnost0 Kvaliteta obav­ljenih poslova0 Vrijeme čekanja | Poštivanje roka0

Preostaje 4000 znakova za unos.

Zahvaljujemo na vašem osvrtu! Osvrt će biti vidljiv nakon provjere sustava.
VRH