Marina Matijašec

Marina Matijašec

OCJENA KORISNIKA
1
1osvrt

Koja su pravila komentiranja?

Javni službenik (državni službenik) se ocjenjuje u kategorijama učinkovitost/stručnost, kvaliteta obavljenih poslova, vrijeme čekanja/poštivanje roka.

Zabranjeno je: vrijeđati, omalovažavati, uznemiravati zbog rasne, vjerske, nacionalne ili etničke pripadnosti, jezika, podrijetla, boje kože, seksualne orijentacije, rodnog identiteta, invaliditeta ili kakvih drugih osobina, kršiti ljudska prava ili važeće zakone. 

Opišite Vaše iskustvo s javnim službenikom. Ocjenjuju se tri kriterija. Ocjenjivanje se vrši klikom na liniju koja je podijeljena na 10 segmenata — od 0.5 do 5. Da bi ocjena bila vidljiva, minimalna ocjena koju dodijelite službeniku mora biti 1. Ako je za neki kriterij dodijeljeno 0.5, ukupna ocjena neće biti vidljiva

OSVRT KORISNIKA

5
0%
4.5
0%
4
0%
3.5
0%
3
0%
2.5
0%
2
0%
1.5
0%
1
100%
  Showing 1 review
 1. Predmet koji se može riješiti u sat vremena HZZ bez imalo srama razvuče na više mjeseci i onda nakon što danima ne odgovara na mail niti se javlja na telefon gospođa Matijašec kaže “Vi meni oduzimate moje vrijeme!”. Respektirao bih ja tih 5 minuta njene rukovoditeljske satnice da ona ima bar 1% poštovanja prema mjesecima za koje oni nas besramno zavlače i da jednostavno odradi posao.
  Cijeli HZZ je jedan paralelan svemir u kojem ljudi misle da su oni sami sebi svrha, nije im ni najmanje jasno da su oni servis građana. Iako vjerojatno nije izvor problema, ona kao rukovoditeljica odsjeka za aktivnu politiku zapošljavanja za Zagreb je direktno ogovorna za ovakvo rasulo i nerad (a lako moguće i korupciju te organizirani kriminal gdje je sporost i zavlačenje samo simptom koji nastupa selektivno i planski).
  13

  0

  Već ste glasali!

  Reply
 2. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  28.07.2023. u 14:21 sam nazvala kontakt centar HZZ-a. Nevjerojatno bezobrazna mlada kolegica koja se žalila da joj kompjuter ne radi i da mora jako dugo čekati da se program učita se počela derati na mene na moj upit o zaprimanju izvješća nakon prve godine poslovanja koji sam poslala HP expresom.
  Niti trunke ljubaznosti ili nekog normalnog, humanog odnosa s poštovanjem. Nevjerojatno za jedan (ipak poslovni) odnos.
  0

  0

  Već ste glasali!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Učinkovitost | Stručnost0 Kvaliteta obav­ljenih poslova0 Vrijeme čekanja | Poštivanje roka0

Preostaje 4000 znakova za unos.

Zahvaljujemo na vašem osvrtu! Osvrt će biti vidljiv nakon provjere sustava.
VRH