Maja Šeparović Lisak, dr. med.

Maja Šeparović Lisak, dr. med.

Zavod za personologiju, poremećaje ličnosti i poremećaje hranjenja
OCJENA KORISNIKA
1.7
1osvrt

Koja su pravila komentiranja?

Javni službenik (državni službenik) se ocjenjuje u kategorijama učinkovitost/stručnost, kvaliteta obavljenih poslova, vrijeme čekanja/poštivanje roka.

Zabranjeno je: vrijeđati, omalovažavati, uznemiravati zbog rasne, vjerske, nacionalne ili etničke pripadnosti, jezika, podrijetla, boje kože, seksualne orijentacije, rodnog identiteta, invaliditeta ili kakvih drugih osobina, kršiti ljudska prava ili važeće zakone. 

Opišite Vaše iskustvo s javnim službenikom. Ocjenjuju se tri kriterija. Ocjenjivanje se vrši klikom na liniju koja je podijeljena na 10 segmenata — od 0.5 do 5. Da bi ocjena bila vidljiva, minimalna ocjena koju dodijelite službeniku mora biti 1. Ako je za neki kriterij dodijeljeno 0.5, ukupna ocjena neće biti vidljiva

OSVRT KORISNIKA

5
0%
4.5
0%
4
0%
3.5
0%
3
0%
2.5
0%
2
0%
1.5
0%
1
100%
  Prikazano 1 review
 1. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  Nedostatak podrške i empatije za “mobbing” i maltretitanja na mojem poslu. Nerazumijevanje situacije. Ignoriranje osjećaja i iskustva s osjećajem krivice bez razumijevanja konteksta. Nesagledavanje šire slike: ne sagledava cijelu situaciju, uključujući moguće mobbing ili maltretiranje na poslu, umjesto da se fokusira samo na moje reakcije. Problem u komunikaciji: govoriti pacijentu povišenim tonom, posebno pred drugima, može biti ponižavajuće i narušiti povjerenje pacijenta u terapijski proces i ukazuju na problematičnu komunikaciju. Slaba dostupnost i podrška.
  2

  0

  Već ste glasali!

  Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Učinkovitost | Stručnost0 Kvaliteta obav­ljenih poslova0 Vrijeme čekanja | Poštivanje roka0

Preostaje 4000 znakova za unos.

Zahvaljujemo na vašem osvrtu! Osvrt će biti vidljiv nakon provjere sustava.
VRH