Lochert Zrinka

Lochert Zrinka Gradski ured za obrazovanje Grad Zagreb

Lochert Zrinka - Grad Zagreb ima novog pročelnika za obrazovanje, sport i mlade, sport i mlade obavlja poslove i koji se na odnose na visoko obrazovanje. Gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević sa zamjenicima je održao redovitu konferenciju za medije, prenosi HRT. Na konferenciji je izvijestio kako je odabran novi pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade. Radi se o Luki Jurošu koji ima 16 godina iskustva u javnoj upravi u području obrazovanja, te se usavršavao u Hrvatskoj i Europskoj komisiji. Tomašević je dodao da će novi pročelnik stupiti na dužnost idući mjesec. – Mislim da će Luka Juroš dobro obaviti tu zahtjevnu funkciju s obzirom na sve izazove koje imamo. – rekao je. Inače, sport i mlade obavlja poslove koji se odnose na: predškolski odgoj i obrazovanje, Lochert Zrinka - Grad Zagreb djelatnost dadilje, odgoj i obrazovanje u osnovnoj i srednjoj školi, visoko obrazovanje, sport i tehničku kulturu, mlade, neformalno obrazovanje, obrazovanje odraslih, osiguravanje sredstava za financiranje u pojedinim djelatnostima, program javnih potreba u sportu, izradu, praćenje i provedbu programa za mlade, upravni nadzor i nadzor nad zakonitošću rada i općih akata u pojedinim područjima te na druge poslove koji su mu Lochert Zrinka - Grad Zagreb stavljeni u nadležnost.

Lochert Zrinka

Gradski ured za obrazovanje, sport i mlade
OCJENA KORISNIKA
1
2osvrta

Koja su pravila komentiranja?

Javni službenik (državni službenik) se ocjenjuje u kategorijama učinkovitost/stručnost, kvaliteta obavljenih poslova, vrijeme čekanja/poštivanje roka.

Zabranjeno je: vrijeđati, omalovažavati, uznemiravati zbog rasne, vjerske, nacionalne ili etničke pripadnosti, jezika, podrijetla, boje kože, seksualne orijentacije, rodnog identiteta, invaliditeta ili kakvih drugih osobina, kršiti ljudska prava ili važeće zakone. 

Opišite Vaše iskustvo s javnim službenikom. Ocjenjuju se tri kriterija. Ocjenjivanje se vrši klikom na liniju koja je podijeljena na 10 segmenata — od 0.5 do 5. Da bi ocjena bila vidljiva, minimalna ocjena koju dodijelite službeniku mora biti 1. Ako je za neki kriterij dodijeljeno 0.5, ukupna ocjena neće biti vidljiva

OSVRT KORISNIKA

5
0%
4.5
0%
4
0%
3.5
0%
3
0%
2.5
0%
2
0%
1.5
0%
1
100%
  Prikazano 2 komentara
 1. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  Tužno je i otužno što ta žena radi u Gradskom uredu za obrazovanje.
  Htjela bi ona nešto, ali joj ne ide. Malo je ovakva, malo je onakva, a najviše otužna, nesposobna, neprofesionalna, bez potrebitih znanja.
  4

  0

  Već ste glasali!

  Odgovori
 2. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  Gospođa Lochert nestručna je u obavljanju svojeg posla u Gradskom uredu za obrazovanje. Silno se trudi svojim prijateljima omogućiti da dolaze na pozicije ravnatelja u osnovnim školama, primjerice u školi u Ivanja Reki. Nažalost, gradska vlast omogućuje joj ovakva djela, ali sva sreća da postoje i neki ljudi koji sve ove situacije bilježe. Možda se i tada Zrinka Lochert zaboravi sjetiti svega što je radila, kao na suđenju bivšem gradonačelniku kojem je nosila vodu. Sramotno.
  5

  0

  Već ste glasali!

  Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Učinkovitost | Stručnost0 Kvaliteta obav­ljenih poslova0 Vrijeme čekanja | Poštivanje roka0

Preostaje 4000 znakova za unos.

Zahvaljujemo na vašem osvrtu! Osvrt će biti vidljiv nakon provjere sustava.
VRH