Lemac Jasminka

Lemac Jasminka

Gradski ured za obnovu, izgradnju, prostorno uređenje, graditeljstvo
OCJENA KORISNIKA
1
1osvrt

Koja su pravila komentiranja?

Javni službenik (državni službenik) se ocjenjuje u kategorijama učinkovitost/stručnost, kvaliteta obavljenih poslova, vrijeme čekanja/poštivanje roka.

Zabranjeno je: vrijeđati, omalovažavati, uznemiravati zbog rasne, vjerske, nacionalne ili etničke pripadnosti, jezika, podrijetla, boje kože, seksualne orijentacije, rodnog identiteta, invaliditeta ili kakvih drugih osobina, kršiti ljudska prava ili važeće zakone. 

Opišite Vaše iskustvo s javnim službenikom. Ocjenjuju se tri kriterija. Ocjenjivanje se vrši klikom na liniju koja je podijeljena na 10 segmenata — od 0.5 do 5. Da bi ocjena bila vidljiva, minimalna ocjena koju dodijelite službeniku mora biti 1. Ako je za neki kriterij dodijeljeno 0.5, ukupna ocjena neće biti vidljiva

OSVRT KORISNIKA

5
0%
4.5
0%
4
0%
3.5
0%
3
0%
2.5
0%
2
0%
1.5
0%
1
100%
  Showing 1 review
 1. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  S dosta javnih službenika sam imao komunikaciju, i moram reći vrlo pozitivno, no ovo je prvi put da želim reagirati i ovdje ostaviti utisak na navedenu djelatnicu i jednostavno napisati koliko sam razočaran što takva osoba može biti u kontaktu s građanima.

  Komunikacija i odnos je jednom riječju katastrofa, jer ne samo da nejasno i naprasito komunicira te pojašnjava što očekuje, nego čak i vrijeđa u komunikaciji te odrešito prekida razgovor. Mene je sram što je dotična na (ne)usluzi građanima Zagreba i nadam se da zbog ovakvog kukolja ostali građani neće obezvrijediti sve napore koji drugi svojim napronim radom i trudom ostavljaju.

  Zbog navedene gospođe ja kao građanin sam ostao uskraćen za javni servis na kojim imam pravo, jer je dotična prekinula svu komunikaciju. U kontaktu s drugim službenikom sve je bilo riješeno u roku 2 minute jer je moja dokumentacija bila ispravna.

  2

  0

  Već ste glasali!

  Reply
  1. Kako ste predali predmet drugom službeniku?
   0

   0

   Već ste glasali!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Učinkovitost | Stručnost0 Kvaliteta obav­ljenih poslova0 Vrijeme čekanja | Poštivanje roka0

Preostaje 4000 znakova za unos.

Zahvaljujemo na vašem osvrtu! Osvrt će biti vidljiv nakon provjere sustava.
VRH