Kristina Zadro Omrčen

Zamjenica tajnika Hrvatskog sabora Kristina Zadro Omrčen Nova zamjenica tajnika Sabora unijela pozitivnu atmosferu u Hrvatski sabor Diplomirana pravnica imenovana je na mandat od četiri godine Gordan Jandroković, a zamijenila je Ivana Bukaricu koji je otišao u mirovinu. Nakon što ju je Hrvatski sabor u petak jednoglasno imenovao novom zamjenicom tajnika Hrvatskog sabora i tajnicom plenarne sjednice, Kristini Zadro Omrčen srijeda je bila prvi dan na novome poslu. Kad se pojavila u Saboru, svi su je toplo pozdravili Gordan Jandrokovići poželjeli joj dobrodošlicu te uspješan rad. Zadro Omrčen zamijenila je Ivana Bukaricu koji je otišao u mirovinu, a sad će ona pomagati predsjedniku i potpredsjednicima Sabora u vođenju sjednice. Diplomirana pravnica Zadro Omrčen imenovana je na mandat od četiri godine. Nakon MUP-a, počela je raditi u Saboru, gdje je obavljala različite dužnosti, a bila je i tajnica Mandatno-imunitetnog povjerenstva. Kristina Zadro Omrčen i Gordan Jandroković. Kristina Zadro Omrčen je diplomirana pravnica, nakon MUP-a zaposlena je u Saboru, gdje je obavljala različite dužnosti, a zadnje je bila tajnica Mandatno-imunitetnog povjerenstva. Kristina Zadro OmrčenIzvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic Zamjenik tajnika i tajnik plenarne sjednice imenuje se na četiri godine. Zadro Omrčen na poziciji tajnice plenarne sjednice zamijenila je Ivana Bukaricu, koji je nedavno otišao u mirovinu. Prilikom razrješenja, Bukarica je dobio pljesak zastupnika kakav se dugo nije čuo u sabornici. Prije Bukarice na mjestu tajnice plenarne sjednice bila je Jadranka Blažević, koja je tajnica bila od 2000. do 2008. te ponovno od 2012. do 2016. Blažević je otišla u suzama iz Sabora 2008. dolaskom HDZ-a na vlast, ali nakon pobjede Kukuriku koalicije Blažević se 2012., zahvaljujući pokojnom predsjedniku Sabora Borisu Špremu, vratila. Na mjestu tajnice plenarne sjednice bila je do 2016. kada je otišla u mirovinu, a zastupnici su je također ispratili pljeskom.

Kristina Zadro Omrčen

Zamjenica tajnika Hrvatskog sabora
OCJENA KORISNIKA
2.8
4osvrta

Koja su pravila komentiranja?

Javni službenik (državni službenik) se ocjenjuje u kategorijama učinkovitost/stručnost, kvaliteta obavljenih poslova, vrijeme čekanja/poštivanje roka.

Zabranjeno je: vrijeđati, omalovažavati, uznemiravati zbog rasne, vjerske, nacionalne ili etničke pripadnosti, jezika, podrijetla, boje kože, seksualne orijentacije, rodnog identiteta, invaliditeta ili kakvih drugih osobina, kršiti ljudska prava ili važeće zakone. 

Opišite Vaše iskustvo s javnim službenikom. Ocjenjuju se tri kriterija. Ocjenjivanje se vrši klikom na liniju koja je podijeljena na 10 segmenata — od 0.5 do 5. Da bi ocjena bila vidljiva, minimalna ocjena koju dodijelite službeniku mora biti 1. Ako je za neki kriterij dodijeljeno 0.5, ukupna ocjena neće biti vidljiva

OSVRT KORISNIKA

5
25%
4.5
0%
4
25%
3.5
0%
3
0%
2.5
0%
2
0%
1.5
0%
1
50%
  Prikazano 4 komentara
 1. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  Izuzetno profesionalna pravnica/službenica.
  10

  2

  Već ste glasali!

  Odgovori
 2. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  Gđa je jako nekulturna,zaboravlja da je javna osoba i da ju gledamo preko tv- a. Nema poštovanja za govornike nego je rastresena. Nepristojno odjevena, grudi u prvom planu, neukusno. Malo pristojnosti, molim.
  4

  1

  Već ste glasali!

  Odgovori
 3. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  Grimasama navija za HDZ, isto ko bukarica
  0

  1

  Već ste glasali!

  Odgovori
 4. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  Iznimno pametna, vrijedna, sposobna, obavlja posao na visokoj razini profesionalizma i učinkovitosti. Odlično komunicira, suradljiva i usmjerena na rješavanje problema. Svaka pohvala!
  1

  0

  Već ste glasali!

  Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Učinkovitost | Stručnost0 Kvaliteta obav­ljenih poslova0 Vrijeme čekanja | Poštivanje roka0

Preostaje 4000 znakova za unos.

Zahvaljujemo na vašem osvrtu! Osvrt će biti vidljiv nakon provjere sustava.
VRH