Huljev Lončarić Marina

Huljev Lončarić Marina

Gradski ured za obnovu, izgradnju, prostorno uređenje, graditeljstvo
OCJENA KORISNIKA
1
1osvrt

Koja su pravila komentiranja?

Javni službenik (državni službenik) se ocjenjuje u kategorijama učinkovitost/stručnost, kvaliteta obavljenih poslova, vrijeme čekanja/poštivanje roka.

Zabranjeno je: vrijeđati, omalovažavati, uznemiravati zbog rasne, vjerske, nacionalne ili etničke pripadnosti, jezika, podrijetla, boje kože, seksualne orijentacije, rodnog identiteta, invaliditeta ili kakvih drugih osobina, kršiti ljudska prava ili važeće zakone. 

Opišite Vaše iskustvo s javnim službenikom. Ocjenjuju se tri kriterija. Ocjenjivanje se vrši klikom na liniju koja je podijeljena na 10 segmenata — od 0.5 do 5. Da bi ocjena bila vidljiva, minimalna ocjena koju dodijelite službeniku mora biti 1. Ako je za neki kriterij dodijeljeno 0.5, ukupna ocjena neće biti vidljiva

OSVRT KORISNIKA

5
0%
4.5
0%
4
0%
3.5
0%
3
0%
2.5
0%
2
0%
1.5
0%
1
100%
  Prikazano 2 komentara
 1. Osim lokacijske informacije koju nam je ured po Zakonu dužan dostaviti, a koja je došla s ogromnim zakašnjenjem, zamolili smo ured na čijem je čelu predmetna gospođa i preklom građevne čestice s izvodom iz prostornog plana, a kako bismo utvrdili koliko točno planirana prometnica zadire u česticu. Ne da nismo dobili traženu informaciju koja nam je bila nužna za projektiranje, već su naš zahtjev potpuno izignorirali.
  2

  0

  Već ste glasali!

  Odgovori
 2. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  Meni zaista nije jasno kako osobe poput Huljev Lončarić Marina imaju posao i mogu uopće raditi u gradskoj službi. Ne samo da ne obavljaju ništa, nego su u stanju zagorčavati život ljudima koji čekaju papire godinama.
  3

  0

  Već ste glasali!

  Odgovori
  1. Bilo bi pristojno da napišete svoje ime i prezime.
   0

   0

   Već ste glasali!

   Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Učinkovitost | Stručnost0 Kvaliteta obav­ljenih poslova0 Vrijeme čekanja | Poštivanje roka0

Preostaje 4000 znakova za unos.

Zahvaljujemo na vašem osvrtu! Osvrt će biti vidljiv nakon provjere sustava.
VRH