Gordana Balent, dr.med.

Gordana Balent, dr.med.

Odjel fizikalne medicine i rehabilitacije
OCJENA KORISNIKA
1.7
1osvrt

Koja su pravila komentiranja?

Javni službenik (državni službenik) se ocjenjuje u kategorijama učinkovitost/stručnost, kvaliteta obavljenih poslova, vrijeme čekanja/poštivanje roka.

Zabranjeno je: vrijeđati, omalovažavati, uznemiravati zbog rasne, vjerske, nacionalne ili etničke pripadnosti, jezika, podrijetla, boje kože, seksualne orijentacije, rodnog identiteta, invaliditeta ili kakvih drugih osobina, kršiti ljudska prava ili važeće zakone. 

Opišite Vaše iskustvo s javnim službenikom. Ocjenjuju se tri kriterija. Ocjenjivanje se vrši klikom na liniju koja je podijeljena na 10 segmenata — od 0.5 do 5. Da bi ocjena bila vidljiva, minimalna ocjena koju dodijelite službeniku mora biti 1. Ako je za neki kriterij dodijeljeno 0.5, ukupna ocjena neće biti vidljiva

OSVRT KORISNIKA

5
0%
4.5
0%
4
0%
3.5
0%
3
0%
2.5
0%
2
0%
1.5
0%
1
100%
  Prikazano 1 review
 1. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  Nakon teške ozljede, i šestotjedne imobilizacije, na pregledu kod dr. Gordane Balent, doktorica se složila sa mnom kako je stanje i dalje vrlo ozbiljno te da ne izgleda ni malo dobro. Utvrdila je da odmah treba početi sa adekvatnim terapijama kako bi oporavak bio što uspješniji. Kad su terapije počele, ispostavilo se da su “adekvatne” terapije, koje mi je dodijelila dr. Gordana Balent, hlađenje ledom, razgibavanje od strane terapeuta i samostalno vježbanje. Nakon 15 takvih terapija, pomak u oporavku je bio minimalan i dodijeljen mi je još jedan ciklus terapija. Ovaj put dr. Gordana Balent me nije htjela ni primiti, već je poručila preko medicinske sestre, da ništa ne brinem, da će prilagodit terapije mom stanju. S početkom novih terapija bilo je jasno da su terapije ostale iste, hlađenje ledom, razgibavanje od strane terapeuta i samostalno vježbanje. Istog trena sam pokušavala doći do doktorice Balent, jer je nastavljanje po starim terapijama izgledalo kao greška. Dr. Gordana Balent me opet odbila primiti, poručivši preko medicinske sestre da ona vrlo dobro zna što čini (bez da me pregledala!) i da su baš te terapije adekvatne mom stanju. Tražila sam da me pregleda, nije mi bilo jasno kako mi bez pregleda može dodijeliti terapije, koje su iste kao i do tad i koje očito nisu bilo učinkovite. Dr. Gordana Balent mi je opet preko medicinske sestre poručila da ako želim pregled da je prvi slobodan termin za tri tjedna, i ako se odlučim za pregled da to znači da odbijam terapije, i da će mi nove (ne nužno i drugačije) biti dodijeljene nakon pregleda za tri tjedna. Znači doslovno mi je rečeno da izaberem ili nastavak sa dosadašnjim, neučinkovitim terapijama, ili pregled kod dr. Gordane Balent tek za tri tjedna. Htjela sam nastaviti s terapijama da ne gubim vrijeme s obzirom na ozbiljnost ozljede, i da me uz to doktorica Gordana Balent pregleda, u nadi da će nakon pregleda korigirati terapije. Medicinska sestra je opet prenijela poruku od dr. Gordane Balent da to tako “baš” i ne ide, da će mi javit ako bude moguće. Naravno, ništa. Kako sam se samo nemoćno osjećala.
  Dr. Gordana Balent i njen neprofesionalan, nestručan i nadasve nehuman način rada izravno doprinosi da medicinski sustav, koji je ionako prekapacitiran na rubu funkcionalnosti, praktički ispada neučinkovit. Medicinski sustav, pa tako i dr. Gordana Balent, postoje isključivo u službi pacijenata, a ne obrnuto. Ali dr. Gordani Balent, pacijenti su u službi njene lagodne i nedodirljive pozicije. Bravo dr. Gordana Balent. Bravo!
  5

  0

  Već ste glasali!

  Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Učinkovitost | Stručnost0 Kvaliteta obav­ljenih poslova0 Vrijeme čekanja | Poštivanje roka0

Preostaje 4000 znakova za unos.

Zahvaljujemo na vašem osvrtu! Osvrt će biti vidljiv nakon provjere sustava.
VRH