dr. Zlata Ožvačić Adžić

dr. Zlata Ožvačić Adžić

OCJENA KORISNIKA
1
1osvrt

Koja su pravila komentiranja?

Javni službenik (državni službenik) se ocjenjuje u kategorijama učinkovitost/stručnost, kvaliteta obavljenih poslova, vrijeme čekanja/poštivanje roka.

Zabranjeno je: vrijeđati, omalovažavati, uznemiravati zbog rasne, vjerske, nacionalne ili etničke pripadnosti, jezika, podrijetla, boje kože, seksualne orijentacije, rodnog identiteta, invaliditeta ili kakvih drugih osobina, kršiti ljudska prava ili važeće zakone. 

Opišite Vaše iskustvo s javnim službenikom. Ocjenjuju se tri kriterija. Ocjenjivanje se vrši klikom na liniju koja je podijeljena na 10 segmenata — od 0.5 do 5. Da bi ocjena bila vidljiva, minimalna ocjena koju dodijelite službeniku mora biti 1. Ako je za neki kriterij dodijeljeno 0.5, ukupna ocjena neće biti vidljiva

OSVRT KORISNIKA

5
0%
4.5
0%
4
0%
3.5
0%
3
0%
2.5
0%
2
0%
1.5
0%
1
100%
  Prikazano 1 review
 1. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  Nekih 8 godina odprilike sam pacijent od dr. Zlate Ožvačić Adžić. Pet puta sam imao potrebu za konzultacije sa liječnikom. Nažalost nijednom nisam uspio doći do doktorice. Zvao sam dvadesetak puta svaki put kad mi je trebalo nešto, jel sam zaposlen pa nisam stigao više. Došao sam na njena vrata 3 puta i svaki put me sestra odbila jel su gužve i drugi pacijenti čekaju i u redu. Pretrage sam obavio u poliklinici jel sam vidio da ovo nema smisla. Sestru sam pitao nakon toga dal’ mi može doktorica samo pročitati nalaze od poliklinike nadajući se da joj to neće oduzeti puno vremena ali i za to su me odbili jel se isto mora čekati dok se ne dođe na red. Kap koja je prelila čašu je bila ta da sam danas došao sa otvorenim ranama na koljenima i laktovima kod nje na vrata samo da bi upitao s čim da namažem rane, ali naravno medicinska sestra je otvorila vrata i rekla da oni imaju pacijente i da opet moram čekat u redu. Nakon ovog svega što sam proživio s njom mi jednostavno nije jasno koja je svrha plaćanja zdravstvenog osiguranja i dopunskog. Kako se može uopće neki doktor tako odnositi prema pacijentu. Evo to je moje iskustvo i sad idem kod drugog liječnika.
  3

  0

  Već ste glasali!

  Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Učinkovitost | Stručnost0 Kvaliteta obav­ljenih poslova0 Vrijeme čekanja | Poštivanje roka0

Preostaje 4000 znakova za unos.

Zahvaljujemo na vašem osvrtu! Osvrt će biti vidljiv nakon provjere sustava.
VRH