Dino Papeš, dr.med.

Dino Papeš, dr.med.

Zavod za dječju kirurgiju
OCJENA KORISNIKA
5
1osvrt

Koja su pravila komentiranja?

Javni službenik (državni službenik) se ocjenjuje u kategorijama učinkovitost/stručnost, kvaliteta obavljenih poslova, vrijeme čekanja/poštivanje roka.

Zabranjeno je: vrijeđati, omalovažavati, uznemiravati zbog rasne, vjerske, nacionalne ili etničke pripadnosti, jezika, podrijetla, boje kože, seksualne orijentacije, rodnog identiteta, invaliditeta ili kakvih drugih osobina, kršiti ljudska prava ili važeće zakone. 

Opišite Vaše iskustvo s javnim službenikom. Ocjenjuju se tri kriterija. Ocjenjivanje se vrši klikom na liniju koja je podijeljena na 10 segmenata — od 0.5 do 5. Da bi ocjena bila vidljiva, minimalna ocjena koju dodijelite službeniku mora biti 1. Ako je za neki kriterij dodijeljeno 0.5, ukupna ocjena neće biti vidljiva

OSVRT KORISNIKA

5
100%
4.5
0%
4
0%
3.5
0%
3
0%
2.5
0%
2
0%
1.5
0%
1
0%
  Prikazano 1 review
 1. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  Od prvog pregleda sina na hitnom prijemu, dijagnoze, dolazak na odjel, prije i nakon operacije ruke svaka pohvala dr. Dino Papeš. Prije svega ljubaznost i pristupačnost meni kao roditelju, odnos s djecom/pacijentima na odjelu neopisiv. Izrazito topla i draga mlada osoba koja svojim pristupom i stručnošću ulijeva povjerenje koje je potrebno svakom roditelju kao i djetetu koje ostaje u bolnici i čeka zahvat. Isto tako je i kada se dolazi na kontrolne preglede u ambulantu koja vrevi pacijentima. Osobno je javio rezultate nalaza mami koja strepi i čeka. Cijeli odjel dječje kirurgije na kojem je boravio sin je za svaku pohvalu. Dr. Dino Papeš je savršeni primjer zvanja i struke. Zahvalna na svemu.
  12

  0

  Već ste glasali!

  Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Učinkovitost | Stručnost0 Kvaliteta obav­ljenih poslova0 Vrijeme čekanja | Poštivanje roka0

Preostaje 4000 znakova za unos.

Zahvaljujemo na vašem osvrtu! Osvrt će biti vidljiv nakon provjere sustava.
VRH