Biondić Laura

Biondić Laura - Grad Zagreb.

Pravilnikom o financiranju udruga iz proračuna Grada Zagreba (Službeni glasnik Grada Zagreba 12/15, 24/15 i 2/16), člankom 16., propisano je da za provođenje postupaka javnih natječaja za financiranje programa i projekata udruga gradonačelnik imenuje Povjerenstvo za provjeru ispunjavanja propisanih uvjeta natječaja (u daljnjem tekstu: Povjerenstvo). Člancima 17. i 18. navedenoga pravilnika određen je sastav i zadaće Povjerenstva. Povjerenstvo ima predsjednika i četiri člana koji su predstavnici gradskog upravnog tijela nadležnog za područje natječaja. Sukladno navedenom propisu, gradonačelnik Grada Zagreba donio je 06. travnja 2016. Zaključak o imenovanju Povjerenstva za provjeru ispunjavanja propisanih uvjeta natječaja iz područja europskih integracija i fondova Europske unije, KLASA: 910-08/16-05/2, URBROJ: 251-03-02-16-2, (Službeni glasnik Grada Zagreba 6/16). Budući da članica Povjerenstva Zrinka Matić, zbog prelaska na novo radno mjesto u Ured gradonačelnika, a članica Povjerenstva Laura Biondić zbog zaduženja na drugim poslovima, nisu u mogućnosti dalje aktivno sudjelovati u radu Povjerenstva, nužno je razriješiti ih te imenovati nove članove Povjerenstva. Sukladno prednje navedenom, razrješuju se imenovani članovi Povjerenstva, Zrinka Matić i Laura Biondić. Umjesto razriješenih članova imenuju se novi članovi Povjerenstva, Tanja Miloš, stručna savjetnica za praćenje programa i projekata Europske unije i Marinko Cindrić, viši stručni savjetnik pročelnice u Uredu za programe i projekte Europske unije.

Biondić Laura

Stručna služba Gradske uprave
OCJENA KORISNIKA
5
3osvrta

Koja su pravila komentiranja?

Javni službenik (državni službenik) se ocjenjuje u kategorijama učinkovitost/stručnost, kvaliteta obavljenih poslova, vrijeme čekanja/poštivanje roka.

Zabranjeno je: vrijeđati, omalovažavati, uznemiravati zbog rasne, vjerske, nacionalne ili etničke pripadnosti, jezika, podrijetla, boje kože, seksualne orijentacije, rodnog identiteta, invaliditeta ili kakvih drugih osobina, kršiti ljudska prava ili važeće zakone. 

Opišite Vaše iskustvo s javnim službenikom. Ocjenjuju se tri kriterija. Ocjenjivanje se vrši klikom na liniju koja je podijeljena na 10 segmenata — od 0.5 do 5. Da bi ocjena bila vidljiva, minimalna ocjena koju dodijelite službeniku mora biti 1. Ako je za neki kriterij dodijeljeno 0.5, ukupna ocjena neće biti vidljiva

OSVRT KORISNIKA

5
100%
4.5
0%
4
0%
3.5
0%
3
0%
2.5
0%
2
0%
1.5
0%
1
0%
  Prikazano 3 komentara
 1. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  Izuzetno stručna i pristupačna mlada dama! Sve pohvale
  9

  0

  Već ste glasali!

  Odgovori
 2. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  Gospođa Biondić je jako stručna i ljubazna. Sasvim slučajno spojili su me gospođi Biondić (nakon što me 6 ljudi prije nje otkantalo) koja mi je pomogla oko upita i nedoumica, pronašla mi je broj od osobe nadležne za moj upit bez imalo problema i nabrajanja da sam krivo nazvao.
  Sve pohvale za gospođu!
  5

  0

  Već ste glasali!

  Odgovori
 3. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  Eh, da su svi javni službenici kao gđa. Biondić, pa gdje bi nam bio kraj!
  Stručna i nadasve ljubazna, šusta suprotnost javnim zaposlenicima!
  3

  0

  Već ste glasali!

  Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Učinkovitost | Stručnost0 Kvaliteta obav­ljenih poslova0 Vrijeme čekanja | Poštivanje roka0

Preostaje 4000 znakova za unos.

Zahvaljujemo na vašem osvrtu! Osvrt će biti vidljiv nakon provjere sustava.
VRH