Ana Poljak

Ana Poljak

Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada
OCJENA KORISNIKA
1
1osvrt

Koja su pravila komentiranja?

Javni službenik (državni službenik) se ocjenjuje u kategorijama učinkovitost/stručnost, kvaliteta obavljenih poslova, vrijeme čekanja/poštivanje roka.

Zabranjeno je: vrijeđati, omalovažavati, uznemiravati zbog rasne, vjerske, nacionalne ili etničke pripadnosti, jezika, podrijetla, boje kože, seksualne orijentacije, rodnog identiteta, invaliditeta ili kakvih drugih osobina, kršiti ljudska prava ili važeće zakone. 

Opišite Vaše iskustvo s javnim službenikom. Ocjenjuju se tri kriterija. Ocjenjivanje se vrši klikom na liniju koja je podijeljena na 10 segmenata — od 0.5 do 5. Da bi ocjena bila vidljiva, minimalna ocjena koju dodijelite službeniku mora biti 1. Ako je za neki kriterij dodijeljeno 0.5, ukupna ocjena neće biti vidljiva

OSVRT KORISNIKA

5
0%
4.5
0%
4
0%
3.5
0%
3
0%
2.5
0%
2
0%
1.5
0%
1
100%
  Prikazano 1 review
 1. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  Ana Poljak je školski primjer teškog uhljeba…4 tisuće znakova je premalo da se opiše ta posebna jedinka jedinstvenih karakteristika,ali probat ću…to je osoba koja je sa svih svojih prethodnih radnih mjesta morala otići jer je bila problem ili je indirektno radila problem…tako je morala otići iz Carine,pa iz Ureda za prostorno uređenje,to joj je najteže palo pa je bila mjesecima na bolovanju(neopravdanom naravno)i nakon toga joj je pala sjekira u med jer je došla u Ured za strategijsko planiranje gdje je pokazala svoje pravo maliciozno lice,jedan ogroman stupanj neznanja i neprofesionalnosti…treba li reći da je iskoristila svoj položaj da u istom uredu zaposli kućnu prijateljicu s kojom je radila na Carini i stavi je na poziciju pomoćnice pročelnice u istom,prije spomenutom uredu,osoba se zove Sanja Šeničnjak…ali nije to jedina osoba koju je zaposlila,bilo ih je još…Damir Luka Saftić,Sonja Potočnik Likarević…to je osoba koja 5 godina pod pročelnicom Sanjom Jerković nije radila ništa što joj stoji u opisu posla nego je svo vrijeme po naredbi spomenute pročelnice vršila mobing prema ljudima koji su poštivali pravila struke ,propise,zakone ,akte…radila je one stvari koje su joj omogućavale da zadrži fotelju koja joj se jako omilila…i čudna li čuda,uspjela je u tome…i nakon svega…takva osoba je stavljena na poziciju člana u povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa unutar Vlade RH. Treba li bilo što drugo napisati osim da Ana Poljak živi hrvatski san kakvu god nepodopštinu napravila,koji god zakon prekršila,koliko god koristila utjecaj svoje trenutne pozicije…nitko joj ništa ne može…ili se varam….
  26

  0

  Već ste glasali!

  Odgovori
  1. Nemojte tako. Svi smo mi Ana!
   3

   2

   Već ste glasali!

   Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Učinkovitost | Stručnost0 Kvaliteta obav­ljenih poslova0 Vrijeme čekanja | Poštivanje roka0

Preostaje 4000 znakova za unos.

Zahvaljujemo na vašem osvrtu! Osvrt će biti vidljiv nakon provjere sustava.
VRH