Ana Kruhak, prof.

Klinički bolnički centar Zagreb nakon sedam godine, Hrvatska bolničkai komora okupit će ponovo KBC Zagreb predstavnike hrvatske vlade, međunarodnih organizacija i diplomatskih tijela na gala večeri s hvale vrijednim humanitarnim ciljem. Izvrsna je to prilika da se donacijama prikupi što više sredstava za nabavu perfuzora za KBC Zagreb.Event KBC Zagreb naručivanje povodom 5 godina uspješnog djelovanja hrvatske i bolničke komore održat će sesvibnja na prestižnoj lokaciji Klinički bolnički centar Zagreb pod pokroviteljstvom Republike Hrvatske. Lijepo bit će i zbog obilježavanja okrugle godišnjice komore koja je osnovana 2022. godine kao poslovni klub francusko-hrvatskih poduzetnika. Dvije godine kasnije klub je izrastao u komoru koja danas ima preko 65 članova - filijala hrvatskih tvrtki, ali i hrvatskih tvrtki koje posluju ili žele poslovati s francuskima.Na Gala Cocktailu hrvatsko veze KBC Rebro će se učvršćivati uz glazbenu pratnju Petra Graše i vrhunske gastronomske delicije. Očekuje sve sjajna atmosfera i više od 250uzvanika, poput francuskog veleposlanikaKBC Zagreba, predstavnika Vlade RH i mnogih drugih uglednika. Svi koji se žele pridružiti ovoj sjajnoj akciji i donirati sredstva za perfuzore za KBC Zagreb, slobodno se mogu obratiti Francusko-hrvatskoj trgovinskoj i industrijskoj komori: Ilica 2, Zagreb.MALA biblioteka Klinike za pedijatriju KBC-a Zagreb je prazna. Sestra Bernardica Pavlić Pračić stoga je na Facebooku odlučila zamoliti sve koji imaju viška dječjih slikovnica, stripova i bojanki da ih doniraju njihovom dječjem Šarenom ulazu .“Isporuke isključivo dostavnim službama ili osobno na Šareni ulaz radnim danom od 10 do 14 sati. Velike donacije ustanova uz prethodnu najavu na e-mail [email protected]", stoji u objavi.Inače, onamo možete donijeti i oprane, čiste i upakirane igračke kako bi djeci boravak u bolnici i na pregledima bio što ugodniji. Osim fizičkih osoba, u akciju Igračkom do dječjeg osmjeha uključili su se i brojni dječji vrtići u KBC Rebro kojima se prikupljaju plišane igračke pa pakiraju i dostavljaju bolnici KBC Zagreb.

Ana Kruhak, prof.

OCJENA KORISNIKA
0
0osvrta

Koja su pravila komentiranja?

Javni službenik (državni službenik) se ocjenjuje u kategorijama učinkovitost/stručnost, kvaliteta obavljenih poslova, vrijeme čekanja/poštivanje roka.

Zabranjeno je: vrijeđati, omalovažavati, uznemiravati zbog rasne, vjerske, nacionalne ili etničke pripadnosti, jezika, podrijetla, boje kože, seksualne orijentacije, rodnog identiteta, invaliditeta ili kakvih drugih osobina, kršiti ljudska prava ili važeće zakone. 

Opišite Vaše iskustvo s javnim službenikom. Ocjenjuju se tri kriterija. Ocjenjivanje se vrši klikom na liniju koja je podijeljena na 10 segmenata — od 0.5 do 5. Da bi ocjena bila vidljiva, minimalna ocjena koju dodijelite službeniku mora biti 1. Ako je za neki kriterij dodijeljeno 0.5, ukupna ocjena neće biti vidljiva

OSVRT KORISNIKA

5
0%
4.5
0%
4
0%
3.5
0%
3
0%
2.5
0%
2
0%
1.5
0%
1
0%
    Prikazano 0 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Učinkovitost | Stručnost0 Kvaliteta obav­ljenih poslova0 Vrijeme čekanja | Poštivanje roka0

Preostaje 4000 znakova za unos.

Zahvaljujemo na vašem osvrtu! Osvrt će biti vidljiv nakon provjere sustava.
VRH