Alemka Brnčić Fisher, dr. med

Alemka Brnčić Fisher, dr. med

ginekološka onkologija, ginekologija i opstetricija
OCJENA KORISNIKA
2.3
3osvrta

Koja su pravila komentiranja?

Javni službenik (državni službenik) se ocjenjuje u kategorijama učinkovitost/stručnost, kvaliteta obavljenih poslova, vrijeme čekanja/poštivanje roka.

Zabranjeno je: vrijeđati, omalovažavati, uznemiravati zbog rasne, vjerske, nacionalne ili etničke pripadnosti, jezika, podrijetla, boje kože, seksualne orijentacije, rodnog identiteta, invaliditeta ili kakvih drugih osobina, kršiti ljudska prava ili važeće zakone. 

Opišite Vaše iskustvo s javnim službenikom. Ocjenjuju se tri kriterija. Ocjenjivanje se vrši klikom na liniju koja je podijeljena na 10 segmenata — od 0.5 do 5. Da bi ocjena bila vidljiva, minimalna ocjena koju dodijelite službeniku mora biti 1. Ako je za neki kriterij dodijeljeno 0.5, ukupna ocjena neće biti vidljiva

OSVRT KORISNIKA

5
33%
4.5
0%
4
0%
3.5
0%
3
0%
2.5
0%
2
0%
1.5
0%
1
67%
  Prikazano 3 komentara
 1. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  Prva doktorica koja je zapravo imala strpljenja me saslusati i odgovoriti mi na sva pitanja. Osoblje je ljubazno i strpljivo, napokon sam nasla ginekologa kod kojega se osjecam kao osoba, a ne broj.
  4

  1

  Već ste glasali!

  Odgovori
 2. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  Izrazito neugodna tijekom pregleda i trebala bi poraditi na verbalnoj komunikaciji sa pacijentima. Mozda joj je bio samo dan za iskazivanje pred vjezbenicima, a mozda je inace takva. Zaobici u sirokom luku.
  5

  0

  Već ste glasali!

  Odgovori
 3. Učinkovitost | Stručnost

  Kvaliteta obav­ljenih poslova

  Vrijeme čekanja | Poštivanje roka

  Najgrublji i najboljniji ultrazvuk koji sam ikad radila je bio kod nje u bolnici prije operacije. Uz to ni riječ ne pregovori sa Vama prilikom pregleda, čak i ne pozdravi. Komunikaciju i prijem pacijenata prepušta nestručnim specijalizantima. Pretpostavljam da kad radi privatno u Medicu sigurno nije takva, ali zato ispaštaju pacijentice koje dolaze u bolnicu u sklopu zdravstvenog osiguranja.
  6

  0

  Već ste glasali!

  Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Učinkovitost | Stručnost0 Kvaliteta obav­ljenih poslova0 Vrijeme čekanja | Poštivanje roka0

Preostaje 4000 znakova za unos.

Zahvaljujemo na vašem osvrtu! Osvrt će biti vidljiv nakon provjere sustava.
VRH